Юрій ВЕРНИДУБ: «Після Реала одним з перших дозвонився президент Зорі»

Наставник «Шерифа» – про розмову з Євгеном Геллером

Головний тренер молдовського «Шерифа» Юрій Вернидуб розповів, хто йому дзвонив після перемоги над мадридським «Реалом» (2:1) у другому турі групового раунду Ліги чемпіонів.

«На стадіоні був поганий інтернет, а через півтори-дві години, скільки часу провели там після гри, в Україні і Молдові настала ніч. Якщо в Мадриді ми вийшли з роздягальні близько дванадцятої години, то в Києві і Кишиневі була вже перша година ночі. В основному багато дзвінків з привітаннями було в середу. Дуже приємно було, коли з цією метою подзвонив Євген Геллер, президент луганської «Зорі». Ми залишилися друзями і у нас у спілкуванні немає жодних проблем. Через спортивного директора Важу Тархнішвілі привітав всю нашу команду і президент «Шерифа» Віктор Гушан.

Після таких емоцій в ту ніч взагалі не спав! До того ж, переліт був важким - три з половиною години з Іспанії летіли. Приземлилися в Кишиневі в 6:30 ранку, а ще година їзди на автобусі до Тирасполя. На місці були лише о 8:00. Приїхали на базу, я навіть до себе на квартиру не поїхав. Думав трохи відпочити, але заснути так і не зміг. Враження від перемоги над командою Карло Анчелотті ще не зійшли нанівець, а вже став роздумувати про черговий матч. У суботу, 2 жовтня, на нас чекає важлива гра з лідером чемпіонату - «Мілсамі», з яким нам доведеться зустрітися на виїзді», - сказав Вернидуб.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 червня 2024, 00:20 0

Найвищий бал отримав Паскаль Гросс

Коментарі