ВІДЕО. Ледь не побили арбітрів. Бійка у Хмельницькому після матчу Олімпіка

Великий конфлікт виник після поєдинку 11-го туру Першої ліги

Великий конфлікт виник після матчу 11-го туру Першої ліги між гравцями і тренерами «Поділля» і «Олімпіка» (0:1). Вирішальний гол на 90+6 хвилині забив для гостей Максим Литовченко.

Арбітр зустрічі Ігор Біч не зарахував гол господарів поля і компенсував до другого тайму часу більше 5 оголошених хвилин. Після матчу він отримав на свою адресу від уболівальників з Хмельницького чимало нецензурних слів і став об'єктом атаки гравців господарів поля. У підтрибунному приміщенні теж сталася сутичка.

Головний тренер «Поділля» Віталій Костишин незадоволений суддівством: «Для мене незрозуміло, як можна спочатку зарахувати гол, а потім не зарахувати. Ми переглянули гол Савошка, там його штовхали. Якщо гол не зарахували, має бути пенальті. І за часом більше грали. Ні наші вболівальники, ні наша команда, ні наше місто не заслуговують, щоб удома нас так судили. Є завдання - «відривайте» нас на виїзді, але не вдома».

Тренер «Олімпіка» Віталій Розгон: «Все було сумбурно, і я не бачив, хто спровокував зіткнення. У будь-якому випадку, це не прикрашає футбол».

ВІДЕО. Ледь не побили арбітрів. Бійка в Хмельницькому після матчу Олімпіка

ВІДЕО. Незарахований гол господарів поля у матчі Поділля - Олімпік

ВІДЕО. Пристрасті на полі післе матчу в Хмельницькому

Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 19:17 2

Періс підтримала чоловіка після фіаско

Коментарі