Остап МАРКЕВИЧ: «В обороні у нас одному 17 років, іншому – 18. Це діти»

Головний тренер «Маріуполя» прокоментував поразку в матчі з «Рухом»

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич прокоментував поразку в матчі з «Рухом» (0:2) в 10-му турі УПЛ:

«Що відбувається з обороною? Нічого не відбувається. Одному 17 років, іншому 18 років. Що може статися? Діти. Це діти. Це навіть не молоді юнаки, це діти. От і все. За рахунок таких помилок вони й будуть вчитися, здобувати свою зрілість. На жаль, ми зараз свідки цього. І вболівальники, і тренерський штаб, але їх неможливо за це звинувачувати. Вони діти. У них немає досвіду. От і все.

Багато фолів? Це частина гра. Елемент оборонного футболу. Просто збіг. Що таке фол? Це якийсь мінус? Фоли - це футбол. Заміна Світюхи? У нього пошкодження. Пошкодив коліно. Ми були змушені його замінити.

Чому рідні стіни не допомагають? Я не знаю, з чим це можна пов'язати. Важко мені сказати. Це молода команда, яка набирається досвіду. Я не думаю, що тут є якісь причини, вдома чи на виїзді. Є така ситуація, будемо з неї виходити. Потрібно досягати максимуму ще в цьому році.

Без серйозного і значного посилення складу ми й далі будемо бачити таку картину, як сьогодні. Про що я неодноразово попереджав. Ну, будемо рухатися далі. Ніхто не буде зараз вмирати від такої ситуації. Складно знайти слова, тому що я ніколи в такій ситуації не опинявся, як і мій тренерський штаб. І хлопці звикли перемагати. Нікому не хочеться існувати в таких умовах. Будемо робити максимум. Є причини та наслідки, які призвели до такої ситуації.

Пауза на матчі збірних допоможе, звичайно. Ми будемо намагатися зробити все, щоб змінити ситуацію. Хоча у нас 8 або 9 гравців їдуть грати за збірну. Сподіваюся, там вони наберуться позитивних емоцій, який ми будемо намагатися підтримувати тут, у Маріуполі».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 17:51 18

Також перевірку пройшли тренер та директор клубу

Коментарі