ВАЦКО: «Динамо потрапило під каток Баварії, різниця в класі колосальна»

Фахівець не здивований поразці чемпіона України у Мюнхені

Відомий український коментатор Віктор Вацко проаналізував матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів «Баварія» - «Динамо», який завершився розгромною поразкою киян з рахунком 0:5.

«Ми побачили футбол двох команд, які навіть не варто порівнювати. Різниця в класі була просто колосальною. «Динамо» грало проти німців, і в цьому була найбільша проблема київської команди. У німців зовсім інший менталітет ніж, наприклад, у мадридського Реала. Тут завжди присутні дисципліна і порядок. Уже тоді, коли Нагельсманн прийшов на прес-конференцію і повністю «розклав» німецьким журналістам «Динамо», стало зрозуміло, що у киян можуть бути величезні проблеми. Він виставив абсолютно топовий склад.

Всі найсильніші футболісти, починаючи від Ноєра і завершуючи Левандовськи, вийшли на поле. Ніякої ротації, думок про чемпіонат Німеччини чи бажання поберегти своїх футболістів, не було. «Баварія» вийшла, щоб перед своїми вболівальниками зіграти з позиції сили, і саме так вона і зіграла. «Динамо» не змогло протиставити супернику абсолютно нічого. Команда потрапила під каток «Баварії» Нагельсмана, де футболісти змінюють позиції, де атакують всі гравці, в тому числі захисники», - сказав Вацко.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:44 1

Тайсон зазнав першої поразки у професійній кар'єрі

Коментарі