Ігор СУРКІС: «Ми хочемо купити футболістів, а Луческу не хоче»

Головному тренеру київського клубу подобається працювати з українськими гравцями

Президент «Динамо» Ігор Суркіс поділився очікуваннями від матчу другого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти «Баварії».

- Ми порадилися з Григорієм Михайловичем і вирішили, що потрібно поїхати. Ще є група підтримки. Коли уявляю, який буде важкий матч - вирішили підтримати команду.

Настрій нормальний. Граємо в ЛЧ з однією з найкращих команд у світі. Божевільний досвід все одно буде. А до матчу 50 на 50.

- Чому такий перепад в рівні? Раніше могли ж ми з «Баварією» грати, а зараз важко дуже.
- Футбол став трохи інший. Тоді таких грошей не було в футболі. Футболістів не купували по 200 млн. Різні бюджети. Раніше можна було хоч якось комплектуватися. Ніхто навіть не міг подумати, що люди будуть вкладати в футболістів такі гроші, такі зарплати платити. Це відіграє величезну роль. Але треба виховувати покоління бійців, своїх футболістів. Підкреслюю - своїх футболістів. Витрачати гроші на українських футболістів, вкладати гроші в українських футболістів. І тоді збірна і клуби будуть. Це моя думка.

- Це Луческу вас так поміняв? Чи ситуація в країні?
- Перш за все - ситуація. Тому що багато хто не хоче їхати, війна та інше. А Містер дуже задоволений роботою з українськими футболістами. Розмови про те, що ми не хочемо когось купити... Більшою мірою ми навпаки хочемо купити, а він цього не хоче. Йому подобається працювати з футболістами, він з ними працює, - сказав Суркіс.

Баварія - Динамо. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Володимир Клепач Джерело: Бомбардир
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 23:59 1

«Алавес» обіграв «Сельту»

Коментарі