Ювентус - Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз фахівця на матч Ліги чемпіонів

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч другого туру групового раунду Ліги чемпіонів «Ювентус» - «Челсі».

«В рамках групи Н знаменита «Стара Синьйора» і «аристократи» виграли у своїх суперників в першому турі. «Ювентус» переміг в гостях «Мальме» (3:0), а «Челсі» вдома виграв у «Зеніта» (1:0). До речі, для «Юве» перемога над «Мальме» стала першою в сезоні і дебютною з того моменту, коли команду повторно очолив Аллегрі. На старті сезону туринці зіграли 2:2 з «Удінезе», поступилися 0:1 «Емполі» і програли 1:2 «Наполі». У Мальме «Ювентус» все вирішив у першому таймі, забивши три голи. І тепер «Стара Синьйора» іде три матчі поспіль без поразок у Серії А - з «Міланом» (1:1), з «Спецією» (3:2) і «Сампдорією» (3:2). «Ювентус» пропустив голи у всіх стартових шести іграх Серії А. Це дивно, тому що туринці завжди відрізнялися надійністю гри в обороні. «Юве» вже на 10 очок відстає від лідера Серії А «Наполі». А від них чекають фанати іншого. На такі результати впливає і перехід Роналду в МЮ. Туринців вже ніхто не боїться, тому що у них немає суперфорварда світового рівня.

Ніхто не заперечує талант і майстерність інших гравців атаки, а саме Дібали, Морати, К'єзи, Бернардескі, Кулусевскі, Кіна і інших хлопців. Але таких футболістів, як Мессі і Роналду, замінити неможливо. І зараз «Ювентусу» допомагають забивати голи футболісти інших амплуа. За туринців забивають Локателлі, Бонуччі, Де Лігт, Куадрадо і Сандро. Це нормально! Колективність зусиль у всіх фазах гри може трохи компенсувати відсутність зіркового бомбардира. У «Челсі» інша ситуація. Вони виграли Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА, купили Лукаку. Лондонці чотири місяці не програвали, пропустивши лише один гол. Але на вихідних «аристократи» програли розлюченому «Ман Сіті» (0:1), який в минулому сезоні вони перемогли тричі. Несподівано «городяни» за всіма статтями переграли «аристократів» на їх стадіоні. До речі, «Ман Сіті» міг забивати в цьому матчі ще більше м'ячів. Для «Челсі» це удар і відійти від нього вони можуть, успішно зігравши в Турині.

У цьому матчі у «Челсі» більше шансів вийти переможцем. Однією з причин є і той факт, що Мората з Дібалою пропустять поєдинок через травми. Не виключаю перемоги лондонців в один м'яч, оскільки обидві команди дуже організовані в діях без м'яча, а також у них кваліфіковані гравці захисної лінії. Але туринці пропускають в кожному матчі голи, а в ворота «Челсі» суперники забивають дуже рідко. У новому сезоні лондонцям по голу забили «Ліверпуль» і «Ман Сіті». Очікую дуже щільну, жорстку, висококонтактну гру з великою кількістю єдиноборств і стандартів. Надійна гра в обороні і якість максимальної реалізації з напівмоментів - запорука успіху в таких матчах. Дуже цікаво подивитися таке протистояння», - сказав Грозний.

Матч «Ювентус» - «Челсі» відбудеться 29-го вересня. Початок зустрічі о 22:00.

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 08:33 10

Тренер був незадоволений деякими діями українця на полі

Коментарі