Баварія - Динамо. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чи зможуть кияни повторити подвиг «Шерифа»?

У середу, 29 вересня, київське «Динамо» зіграє виїзний матч другого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти «Баварії». Зустріч відбудеться в Мюнхені на стадіоні «Альянц Арена». Стартовий свисток італійського рефері Марко Гуїди прозвучить о 22:00 за Києвом.

«Баварія»

У минулому сезоні мюнхенський клуб вдев'яте поспіль і в рекордний 31-й раз в сумі став чемпіоном Німеччини. Екс-наставник «червоних» Хансі Флік пішов на підвищення, змінивши біля керма збірної Німеччини Йоахіма Льова, який до цього 15 років ніс цю непросту ношу. Новим наставником «Баварії» став молодий та амбітний тренер Юліан Нагельсман з «РБ Лейпцига», під керівництвом якого команда вже виграла 8 з 9 матчів з різницею голів 41:6.

Чемпіони Німеччини стартували в Лізі чемпіонів з розгромної виїзної перемоги над кризовою «Барселоною», яка тільки вчиться грати без Ліонеля Мессі. Німці не дали зробити не менш іменитому супернику абсолютно нічого, шансів навіть на один гол престижу іспанський клуб не мав. Варто зазначити, що три останні сезони «Баварія» обов'язково вигравала групу ЛЧ, а також 9 разів за останні 10 років доходила мінімум до 1/4 фіналу турніру.

Лідером атак німецького клубу продовжує залишатися Роберт Левандовскі, який в цьому році забив вже 7 м'ячів. Допомагають йому в цьому Томас Мюллер, Серж Гнабрі і Лерой Сане. Центр поля відданий Йозуа Кімміху і Леону Горецка, лівий фланг буде борознити канадський феномен Альфонсо Девіс, праворуч зіграє чемпіон світу Бенжамен Павар. На воротах побачимо досвідченого Мануеля Ноєра, який переживає ще один чудовий етап кар'єри.

«Динамо»

Кияни вперше з сезону 2016/17 отримали пряму путівку до групового етапу Ліги чемпіонів. Дякувати за це вони повинні румунському наставнику Мірчі Луческу, який в перший рік своєї роботи в Києві виграв усі національні трофеї. На старті нового сезону ЛЧ «біло-сині» розписали мирову з «Бенфікою», витерпівши в захисті більшу частину матчу, після чого видавши феєричну кінцівку, яка тільки дивом не завершилася перемогою українців.

На жаль, після перемоги в національній першості провести якісну трансферну кампанію не вийшло. Новачки столичного клубу поки що не можуть стати основними. Як це не дивно, але 31-річний Денис Гармаш після довгих поневірянь знову тягне рідний клуб до перемог. Правда, вистачає його поки тільки на рівень УПЛ, перфомансу рівня матчу з «Порту» в 2015 році він вже повторити не може.

Інсайдери повідомляють, що існує велика ймовірність побачити в стартовому складі Владислава Супрягу, який за рахунок своєї швидкості може втекти в атаку при грі низьким блоком. З огляду на те, що інші форварди киян не дуже вражають, а також взявши до уваги появу Влада в матчі за Суперкубок України, в це можна повірити. В Мюнхен не полетів ще і Віталій Буяльський, що ще більше вдарить по атакуючому потенціалу «біло-синіх».

Прогноз на протистояння

Передматчеві розклади дуже неприємні. Букмекери прогнозують розгромну поразку і з ними важко не погодитися. Вистояти проти німецької машини буде неймовірно складно. Непрограш стане сенсацією на рівні зі вчорашнім дивом від «Шерифа». Все ж порівнювати рівень віддачі «Реала» і «Баварії» в матчах з андердогами не варто. Німці завжди грають для вболівальників і ніколи не зупиняються. Лежачого битимуть до фінального свистка, такий закон німецького футболу.

Орієнтовні склади:

«Баварія»: Нойер, Павар, Упамекано, Зюле, Девіс, Кімміх, Горецка, Гнабрі, Мюллер, Сане, Левандовскі.

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Гармаш, де Пена, Циганков, Супряга.

29 вересня, середа

«Баварія» - «Динамо»
Мюнхен. «Альянц Арена». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Арбітр: Марко ГуЇда (Італія)
Прогноз Sport.ua - 4:0
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 07:01 18

Класика в Класичному, поєдинок завершився з рахунком 1:0 на користь «гірників»

Коментарі