Баварія - Динамо. Прогноз на матч Младена Бартуловича

Прогноз експерта на матч Ліги чемпіонів

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на матч 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Баварія» - «Динамо».

«У першому турі групового раунду Ліги чемпіонів «Баварія» в Каталонії обіграла «Барселону» з рахунком 3:0. «Динамо» в Києві зіграло 0:0 з «Бенфікою».

Перед поєдинком другого туру «Баварія» в Бундеслізі обіграла на виїзді «Гройтер Фюрт» (3:1), а «Динамо» також на чужому полі перемогло в поєдинку з «Рухом» (2:0).

З часів здобуття Україною незалежності шість разів грали між собою «Баварія» і «Динамо». Чотири рази виграла мюнхенська команда, один раз перемогли кияни і один раз матч завершився внічию. Попередній раз команди зустрічалися в сезоні 1999/2000 і тоді німці вдома перемогли 2:1, а в Україні виграли динамівці 2:0. Найяскравіше протистояння цих команд було в рамках півфіналу Ліги чемпіонів сезону 1998/1999. Тоді в Києві матч завершився внічию 3:3, а в Мюнхені перемогла «Баварія» з рахунком 1:0 після голу Маріо Баслера.

Думаю, «Баварія» легко виграє у «Динамо». Чи зможуть кияни забити в Мюнхені? Думаю, гол престижу динамівці заб'ють», - сказав Бартулович.

Матч «Баварія» - «Динамо» відбудеться 29-го вересня. Початок зустрічі о 22:00.

Младен Бартулович - відомий хорватський футболіст, капітан «Інгульця». Більшу частину кар'єри провів в Україні. Бартулович захищав кольори «Дніпра», «Кривбасу», «Арсеналу» Київ, «Ворскли», «Карпат» і «Волині». Також 34-річний хавбек пограв за хорватський «Хайдук» і польський «Медзь».

Младен Бартулович Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 14:16 38

Український вінгер може перейти в «Наполі»

Коментарі