Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Нічия з Інтером стане непоганим варіантом для Шахтаря»

Експерт поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів

Екс-гравець національної збірної України з футболу Сергій Ковалець розповів, як він оцінює шанси «гірників» у битві з міланцами.

«На мій погляд, якщо все закінчиться підписанням мирної угоди, то це буде непоганим варіантом для «Шахтаря». До речі, важливо, що після сенсаційної поразки від «Шерифа» в груповому турнірі Ліги чемпіонів, «гірники» впевнено перемогли «Динамо» в Суперкубку України, що додало їм впевненості в своїх силах. Адже до цього їм було непросто впоратися з потоком критики.

Якщо вже зайшла мова про поєдинок з «Динамо», то «гірники» приємно здивували зарядженість на боротьбу буквально за кожен м'яч, хоча раніше саме цим відрізнялися кияни у протистояннях з донеччанами. І якщо завтра підопічні Роберто Де Дзербі будуть діяти з такою ж недосяжною самовіддачею, цілеспрямованість в матчі з «Інтером», то їхні шанси домогтися позитивного результату зростуть. Хоча потрібно бути реалістами: поєдинки на внутрішній арені не йдуть ні в яке порівняння з Лігою чемпіонів. Тут свої закони. Але з іншого боку, «Шахтар» вже не раз доводив, що вміє знаходити вихід з важкого становища », - сказав Ковалець.

Матч «Шахтар» - «Інтер» пройде 28 вересня в Києві на НСК «Олімпійський» і почнеться о 19:45.

Максим Гаптар Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 16

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі