Шахтар – Інтер. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

«Нерадзуррі» щосили намагатимуться помститися «гірникам» за минулорічний розіграш

У вівторок, 28 вересня, в Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться матч другого туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому донецький «Шахтар» прийматиме міланський «Інтер». Стартовий свисток пролунає о 19:45.

«Шахтар»

Команда Роберто Де Дзербі в першому турі зустрічалася з «Шерифом» -аутсайдером групи і першим в історії представником Молдови на груповій стадії Ліги чемпіонів. Легкої прогулянки для «Шахтаря» ніхто не чекав, однак підопічні Роберто Де Дзербі були зобов'язані як мінімум брати очки в тому поєдинку. Але матч в Тирасполі завершився безвольною поразкою «гірників» з рахунком 0:2.

Потім «Шахтар» зумів трохи реабілітуватися перед своїми вболівальниками, розгромивши київське «Динамо» (3:0) в матчі за Суперкубок України і здобувши дві перемоги в чемпіонаті. Хочеться вірити, що віце-чемпіони України нарешті оклигали і зможуть поборотися за єврокубкову весну, адже сезон в самому розпалі.

Одне можна сказати точно: «Шахтарю» просто необхідно брати очки в майбутньому поєдинку, адже поразка де-факто змусить донецький клуб забути про перспективи зіграти в плей-оф Ліги чемпіонів, та й путівку до Ліги Європи при нинішній розкладах завоювати буде дуже непросто, особливо якщо «Шериф» продовжить дивувати.

«Інтер»

Міланський «Інтер» другий рік поспіль потрапляє з «Шахтарем» в одну групу Ліги чемпіонів. І для чемпіона Італії це ідеальна можливість помститися донеччанам за торішню кампанію, в якій «гірникам» вдалося залишити «Інтер» на четвертому місці в квартеті й надати йому можливість з грудня сконцентруватися на виступах на національній арені.

Тоді, до речі, «Шахтар» помстився за фіаско в півфіналі Ліги Європи сезону-2019/20. Так що останнім часом ці клуби часто грають один з одним, а тому добре знають сильні й слабкі сторони один одного. До того ж, головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі ще нещодавно працював в Серії А і неодноразово відбирав у «нерадзуррі» очки разом з «Сассуоло».

Як і український клуб, «Інтер» в першому турі програв, хоча в цілому в поєдинку з мадридським «Реалом» виглядав дуже достойно. У чемпіонаті команда Сімоне Індзагі йде без поразок, однак минулої суботи зіграла внічию з «Аталантою» (2:2), за яку виступає вихованець «Шахтаря» Руслан Маліновський. Нинішній «Шахтар» теж може спробувати зачепитися за очки, проте зробити це буде дуже непросто.

Орієнтовні склади

«Шахтар»: Пятов - Ісмаїлі, Вітао, Марлон, Додо, Антоніо, Степаненко, Патрік, Марлос, Тете, Траоре.

«Інтер»: Ханданович - Шкриняр, Де Врей, Дімарко, Дарміан, Барелла, Брозович, Чалханоглу, Перішич, Лаутаро Мартінес, Джеко.

28 вересня, вівторок

«Шахтар» - «Інтер»
Київ. НСК «Олімпійський». 19:45
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
ШАХТАР - ІНТЕР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Іштван Ковач (Румунія)
Прогноз Sport.ua - 1:2
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:00 4

Справжня класика європейського клубного футболу

Коментарі