СІРЕНКО: «Вірю в перемогу Усика, але за логікою повинен перемогти Джошуа»

Український боксер поділився думкою про майбутній поєдинок Усик - Джошуа

Український важковаговик Владислав Сіренко, який неодноразово був спаринг-партнером Олександра Усика, поділився очікуваннями від поєдинку Ентоні Джошуа - Олександр Усик.

«Якщо міркувати логічно, то Олександр боксує в гостях, а в такій ситуації здобути перемогу завжди в рази важче. Тим більше, він бореться проти чемпіона, потрібно бути вище за рівнем. Думаю, що судді будуть на боці чемпіона. Ентоні Джошуа у них, в Англії - справжній Superstar, приносить їм великі дивіденди. Вони зроблять все, щоб чемпіон залишився чемпіоном. Олександру для перемоги потрібно докласти максимально багато зусиль, але впевнений, що у нього все може вийти.

Я б, звичайно, хотів побачити перемогу Олександра, і я в неї вірю. Але за логікою скажу, що повинен перемогти Джошуа. Тим більше, що в разі чого там буде упередженість суддів. Плюс Олександр може припуститися помилки, а Джошуа просто декласувати суперника. Хоча на такому рівні подібного відбуватися не повинно», - сказав Сіренко.

Поєдинок Ентоні Джошуа - Олександр Усик відбудеться в суботу, 25 вересня, в Лондоні. Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Сергій Циба Джерело: Телеграф
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса