Шахтар всуху розгромив Динамо, на Усика чекає головний бій у житті

Головні новини за 22 вересня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за середу, 22 вересня.

1. Суперкубковий розгром. «Шахтар» впевнено обіграв «Динамо» в матчі за трофей. «Гірники» забили три голи у ворота киян.

2. Усик вийде на головний поєдинок у житті. Шансів небагато, але вони є. Лев Кравців у передчутті головного поєдинку для України в 2021 році.

3. Усик розповів, чому він настільки впевнений у собі перед боєм із Джошуа. Український боксер добре підготувався до майбутнього поєдинку.

4. Українець Артур Чолач продовжить підготовку до сезону з основою «Вегаса». 18-річний захисник отримав шанс закріпитися в основному складі.

5. Кубок Девіса. Збірна України дізналася суперника по стикових матчах. Україна зіграє проти Норвегії.

6. «Прометей» обіграв «Будівельник» і завоював Суперкубок України з баскетболу. Весь матч «Прометей» володів перевагою і в підсумку виграв з рахунком 104:99.

7. Мірча ЛУЧЕСКУ: «Свято було зіпсоване агресивною поведінкою «Шахтаря». Наставник «Динамо» - про матч за Суперкубок України

8. ДЕ ДЗЕРБІ: «Луческу в кожному матчі додає в своєму тиску на арбітрів». Наставнику донецького клубу не подобається, якщо інші думають, що він дурень.

9. Ярмоленко проходить далі. «Вест Хем» вибив «Манчестер Юнайтед» з Кубка ліги. 22 вересня відбулися матчі 1/16 фіналу Кубка англійської ліги.

10. ОФІЦІЙНО. Колишній наставник «Львова» очолив клуб Другої ліги. Анатолій Безсмертний буде тренувати «Вікторію».

Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 07 травня 2024, 10:47 6

Срібний призер Олімпіади з плавання поділився думками щодо одіозного боксера

Коментарі