Роберто ДЕ ДЗЕРБІ: «Мої гравці повинні більше вірити в себе»

Наставник «Шахтаря» - про завоювання Суперкубка України

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі прокоментував перемогу 3:0 над «Динамо» в матчі за Суперкубок України:

«Я дуже щасливий, радий за команду, тому що в минулому сезоні вони нічого не виграли. Радий за клуб, за президента, менеджерів, які вірили в мене. Радий за всіх уболівальників з Донецька, які не можуть підтримувати команду фізично.

У суботу на нас чекає дуже важливий матч в чемпіонаті, і ми повинні до нього правильно готуватися. Навіть після перемоги ми повинні бути голодними. Ми сьогодні грали дуже добре.

Наша мотивація? У футбол грають ногами, але без серця нікуди. Мої гравці повинні більше вірити в себе. У них в минулому сезоні не все вийшло, але вони - дуже сильні гравці.

Матвієнко - прекрасний футболіст. Я хочу завжди бачити його на полі таким, як сьогодні. Його рівень дуже високий, також у нього дуже сильний характер. Я жартома сказав, що наступного разу теж зламаю йому голову.

Словесна перепалка з Вукоєвичем? Якщо це необхідно, то ми теж готові до цього.

«Динамо» - дуже сильна команда, вони чемпіони минулого сезону. У них тренер, який виграв дуже багато трофеїв, він майстер. Вони - фаворити наступного матчу. Але у «Шахтаря» велика історія, ми повинні показати, що ми на правильному місці і повинні грати із ще більшою мотивацією».

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 00:35 0

Наставник оцінив успішний чемпіонат світу

Коментарі