БЄЛІК: «Cила Шахтаря – в техніці і швидкості, Динамо – в організації»

Спеціаліст – про майбутній поєдинок за Суперкубок України

Колишній форвард збірної України Олексій Бєлік поділився очікуваннями від матчу за Суперкубок України між донецьким «Шахтарем» і київським «Динамо».

- Очікування в мене змішані, тому що, з одного боку - бажання побачити протистояння «Шахтаря» Де Дзербі і «Динамо» Луческу дуже велике, а з іншого - матч пройде в незручний час, в обох команд настає період важливих ігор у чемпіонаті і у Лізі чемпіонів. Але очікую на видовищний матч, бо є можливість виграти перший трофей в сезоні.

- Чи стане поразка від «Шерифа» додатковим стимулом для Шахтаря, щоб потішити своїх вболівальників?
- Після поразки від «Шерифа», у гірників є два варіанти: або вони збирають волю в кулак і перемагають, що їм допоможе в наступних матчах, або програють і психологічно буде ще важче.

- Молодість пари основних центральних захисників «Динамо» (Сироті 21 рік, Забарному 19 років) перевага для гравців атаки «Шахтаря»?
- Я не думаю, що молодість центральних захисників «Динамо» стане перевагою для «Шахтаря», тому що вони надійні та організовані в грі. Але тим цікавіше буде спостерігати за індивідуальними протистояннями.

- Які переваги і недоліки кожної з команд?
- Сильні якості «Шахтаря» - це техніка та швидкість в атакуючих діях команди, але є проблеми з переходом з атаки в оборону. Також, команда діє не завжди інтенсивно. «Динамо» дуже добре організовано, діє дисципліновано в обороні, дуже активно в контратаці. Але є проблеми з позиційною атакою, тому що Луческу поки не знайшов основного нападника, який до кінця зрозуміє та буде виконувати його вимоги.

Нагадаємо, що 22 вересня на НСК «Олімпійський» в боротьбі за Суперкубок України зійдуться принципові суперники - Динамо (Київ) та Шахтар (Донецьк)! Не пропусти вогняний матч за трофей на телеканалі Футбол 1! Початок о 20:55!

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі