Металіст — Десна. Прогноз і анонс на матч Кубка України

Харківська команда пройде випробування клубом з УПЛ

У вівторок, 21 вересня, відбудеться поєдинок 1/16 фіналу Кубка України, в якому харківський «Металіст» прийме чернігівську «Десну».

Варто відзначити, що клуб з Першої ліги зустрінеться з сильною командою з УПЛ. Та не просто сильною - після 8-ми зіграних турів вищої ліги чемпіонату України з футболу «Десна» посідає третє місце, маючи в активі 16 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 12-12.

У другому попередньому раунді Кубку України «Металіст» на виїзді обіграв «Яруд» з рахунком 3:1. А в третьому попередньому раунді престижного турніру «Металіст» на виїзді обіграв «Скорук» з Токмаківки з рахунком 3:0.

Десна ж, як учасник УПЛ, виступає відразу з 1/16 фіналу Кубка України.

«Металіст»

Що й казати, «Металіст» зараз на ходу. Харківський клуб привселюдно заявляє про свої амбіції не просто грати в УПЛ, але і відразу пробитися в єврокубки. Але для цього «жовто-синім» доведеться пройти через горнило Першої ліги. І з цим харків'яни поки що справляються досить легко. Після 9-ти зіграних турів «Металіст» посідає перше місце в турнірній таблиці, маючи різницю забитих і попущених м'ячів 23-4.

«Десна»

«Десна» ж всі свої сили зосередила на чемпіонаті. Після дуже вдалого старту сезону чернігівська команди видала далеко не найкращу серію - в останніх чотирьох поєдинках «Десна» здобула лише одну перемогу, ледве-ледве обігравши вдома «Рух» з рахунком 1:0.

Протистояння

Якщо говорити чесно, то кубок «Металісту» потрібен в рази більше, ніж «Десні». Харківський клуб щосили намагається показати, що він прийшов всерйоз і надовго. Та й склад там зібраний саме під УПЛ, ніяк не під Першу лігу. Цілком ймовірно, що «Десна» пожертвує Кубком заради чемпіонату... А «Металіст» цим із радістю скористається.

21 вересня, вівторок

«Металіст» - «Десна»
Харків. ОСК «Металіст». 19:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua - 2:1
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 23 травня 2024, 09:00 2

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі