ВІДЕО. Реконструкція стадіону Металіст. Харків хоче прийняти Суперкубок

На об'єктах інфраструктури «Металіста» тривають активні роботи

На об'єктах інфраструктури харківського «Металіста» тривають активні відновлювальні роботи.

Так, на полях академії футболу «Металіст» уже поклали 80% штучного газону. Крім того, на території комплексу триває монтаж огороджень і настройка освітлення.

У фойє 1-го поверху VIP-прибудови Західної трибуни на 100% покладена польська плитка, повністю відремонтовані стіни і стелі, а незабаром будуть встановлені і нові люстри. На 3-му поверсі повністю вкладені нові італійські килими, поклеєні німецькі шпалери, встановлена ​​нова барна стійка і проведені всі необхідні комунікації.

На 4-му поверсі VIP-прибудови стадіону була проведена повна реконструкція 7-ми SkyBox і VIP-ложі, в якій встановили 128 крісел. Ще 1000 нових іспанських крісел встановили у глядацькій зоні VIP-сектора. Справжньою ж родзинкою 4-го поверху стали італійські килими, в центрі яких розміщений логотип ФК «Металіст».

На всіх чотирьох поверхах вже готові нові санвузли і сантехніка німецького виробника, нові автоматичні ролети, а також сучасне акустичне обладнання. 4000 тонн металоконструкцій стадіону-ааучка було повністю відреставровано та пофарбовано. Також повним ходом йде заміна 50 тисяч квадратних метрів плитки навколо стадіону.

Футбольний клуб «Металіст» докладає всіх зусиль для того, щоб місто Харків у найближчому майбутньому провело матч за Суперкубок УЄФА, в якому зустрінуться переможці Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

ВІДЕО. Відновлення інфраструктури стадіону «Металіст».

Микола Степанюк Джерело: ФК Металіст
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 18:53 5

Марта невдало виступила в Мадриді, але конкурентки в рейтингу були не набагато кращими