Каспарс ДУБРА: «Рибалка навряд чи себе заганяв за цей пенальті»

Футболіст «Олександрії» підбив підсумки матчу з київським «Динамо» (0:1)

30-річний латвійський захисник «Олександрії» Каспарс Дубра поділився враженнями про матч УПЛ з київським «Динамо» (0:1).

«В принципі, ми знали, що нам буде важко на виїзді проти «Динамо». Динамівці зараз дуже пристойно виглядають, добре виступають і в чемпіонаті, і в Лізі чемпіонів. Тому ми готувалися до серйозної гри. Знали сильні сторони, готувалися. Зрозуміло, що у господарів були хороші моменти, вони могли забивати. Вважаю, що ми, як команда, зіграли добре. Незважаючи на результат і пенальті в кінцівці матчу. Голову вгору - і готуємося далі до наступних матчів.

Пенальті? Подивившись момент потім без емоцій і спокійно - контакт був. Але я ще раз повторюся, що, в принципі, за такого стику, боротьби, можна пенальті ставити, тому нехай залишається як є. Я думаю, що, як гравець «Олександрії», я скажу, що краще б не поставили пенальті. Але все вийшло так, вже нічого не зміниш. Ми вже перелаштовуємося, зараз у нас Кубок, і ми готуємося до наступної гри. Звичайно, неприємно і хотілося б, щоб арбітр не поставив цей пенальті.

Рибалка - досвідчений футболіст і навряд чи себе заганяв за цей пенальті. Буває у всіх, це не спеціально, була боротьба, він боровся з футболістом. Це ігровий момент, і будь-який гравець нашої команди міг опинитися там. Тому ми його підтримали, у нас хороший колектив, ми всі разом, забули цей момент і готуємося до наступної гри», - зазначив Дубра.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:34 0

Матч 36-го туру АПЛ закінчився з рахунком 3:0 на користь канонірів

Коментарі