МИХАЙЛЕНКО: «Затримка Гармаша не була явною. Неправильно давати пенальті»

Експерт не згоден з рішенням судді

Екс-тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко вважає, що арбітру не варто було призначати пенальті на 96-й хвилині матчу «Динамо» - «Олександрія».

- Футболісти завжди говорять, що краще грати, ніж тренуватися. «Динамо» провело важкі поєдинки з «Бенфікою», «Олександрією», а вже в середу матч за Суперкубок. У «Шахтаря» буде перевага в свіжості?

- Думаю так. Я так розумію, що багато футболістів, які вийшли в матчі з «Маріуполем», в наступній грі будуть сидіти на заміні.

- Для вас є фаворит матчу за Суперкубок України?

- У футболі все швидко змінюється. Не постав Крівушкін пенальті і різниця в турнірній таблиці між «Динамо» і «Шахтарем» скоротилася б до одного очка. Якщо говорити про боротьбу за перемогу в чемпіонаті, то на даному етапі ні у кого немає переваги. Знову ж таки, в будь-який момент все може помінятися, «Шахтар» і «Динамо» зараз в пошуку своєї кращої гри, особливо це стосується гірників, які можуть додати. Просто динамівці зараз виглядають більш стабільними. Інша справа, як команда буде набирати очки, оскільки свою гру кияни сильно змінювати не будуть.

- Як ви відреагували на епізод з призначенням пенальті у матчі «Динамо» - «Олександрія»?

- Я вважаю неправильним призначати такі пенальті в кінці зустрічі. Тут питання навіть не в тому, що є дух гри. Затримка не була настільки явною, щоб Гармаш так падав.

Іван Зінченко Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 15:11 0

Екс-коуч «Шахтаря» затребуваний на Туманному Альбіоні

Коментарі