Блогер у нокдауні, ветеран в ажурі. Ємельяненко переміг Тарасова за очками

18 вересня у Москві відбувся цікавий боксерський поєдинок

18 вересня в Москві пройшов боксерський поєдинок між скандально відомим бійцем важкої ваги Александром Ємельяненком і блогером Артемом Тарасовим. Дуель під егідою промоушену «Наше дєло» проходила за правилами боксу, але в рукавичках, що використовуються в ММА. Формат бою - 3 раунди по 2 хвилини.

40-річний Ємельяненко у попередньому бою зазнав дострокової поразки від Магомеда Ісмаїлова на турнірі АСА 107 у липні 2020 року. За правилами боксу в листопаді 2019 рік Олександр нокаутував у першому раунді стронгмена Михайла Кокляєва. Тарасов в 2021 році двічі виходив на боксерський ринг: в лютому програв за очками Кокляєву, а у серпні поступився суддівським рішенням Тайсону Діжону.

На зважуванні Александр Ємельяненко (124 кг) виявився на 38 кг важчим за блогера Артема Тарасова (86 кг). У співголовній події турніру росіянин Максим Новоселов вже в першому раунді провів переможний больовий прийом (армбар) проти Івана Вічича з Сербії.

Крім того, відомий шоумен Нікіта Джигурда провів дебютний поєдинок за правилами змішаних єдиноборств. На вимогу організаторів, суперник і результат поєдинку будуть оголошені пізніше.

Блогер Тарасов в першому раунді виглядав проти Ємельяненка непогано. А ось потім Александр взяв ініціативу в свої руки та 4 рази відправив суперника у нокдаун. Однак три раунди пролетіли дуже швидко - блогер увімкнув велосипед та відбігав до гонгу. Домінація скандально відомого бійця ММА була абсолютно незаперечною, що й зафіксували судді.

Підсумок - перемога Ємельяненка над Тарасовим за очками одноголосним рішенням.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 22:08 3

Олександр Пересунько набрав 11 очок

Коментарі