Александр Ємельяненко – Артем Тарасов. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Ввечері 18 вересня в Москві відбудеться боксерський бій ветерана і блогера

Увечері 18 вересня в Москві відбудеться боксерський поєдинок між представником важкої ваги Александром Ємельяненком і відомим блогером Артемом Тарасовим. Дуель під егідою промоушену «Наше дєло» пройде за правилами боксу, але у рукавичках, що використовуються у ММА. Формат бою - 3 раунди по 2 хвилини.

40-річний Ємельяненко в попередньому бою зазнав дострокової поразки від Магомеда Ісмаїлова на турнірі АСА 107 в липні 2020 року. За правилами боксу в листопаді 2019 рік Александр нокаутував у першому раунді стронгмена Михайла Кокляєва.

Тарасов у 2021 році двічі виходив на боксерський ринг: у лютому програв за очками Кокляєву, а у серпні поступився суддівським рішенням Тайсону Діжону.

Шоу розпочнеться 18 вересня о 16:00 за київським часом, основний кард призначений на 21:00, орієнтовний початок головного поєдинку - о 23:30. Співголовною подією турніру буде бій Максима Новосьолова проти Івана Вічича.

Александр Ємельяненко - Артем Тарасов. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Всі поєдинки, окрім головної події, будуть показані на відеосервісі Wink. Трансляція мейн-евенту буде доступна на сайті та у мобільному додатку БК Winline.

ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ

Файткард шоу.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3

У Ла Лізі зіграє Тібо Куртуа, а проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Коментарі