САБО: «Зоря – це не команда, це х***я якась. Соромно дивитися, бл***»

Експерт не спав усю ніч після поразки луганського клубу від «Буде-Глімт»

Екс-футболіст і тренер «Зорі» Йожеф Сабо поділився враженнями від поразки луганського клубу від «Буде-Глімт» (1:3) у 1-му турі групового етапу Ліги конференцій:

«Що трапилося у перерві? Не можу і не хочу нічого пояснювати. Я дуже сердитий на «Зорю», не спав всю ніч. Це не команда, це х***я якась. Навіщо вони грають на міжнародній арені? Щоб набратися сорому? Соромно дивитися. Навіщо їм займати третє місце, медалі й так далі? Може, не треба до цього прагнути? Приїхала команда, а їх там закидали, бл***. Пропустили 3 голи. Але це ще нормально, могло бути 6. Що це за команда така?

Всі голи були пропущені після власних помилок? Яка різниця. А після 3:0 скільки було варіантів? А то, що вони забили... Так це вже закінчувався матч, суперник зупинився. Ігри немає, м'яч не можуть зупинити. Летить м'яч, а при обробці відскакує від гравця на 5-10 метрів. Ну що це таке? Хіба це «Зоря»? Хіба це футболісти? Я страшно сердитий на них, абсолютно не хочу дивитися їхні матчі.

Влітку пішли лідери «Зорі»? Та яка різниця. Вони виступають на міжнародній арені і отримують 3-4-5 голів. Що це за команда? «Колос» з карагандинським «Шахтарем» хоча б внічию зіграв. Так, програв по пенальті, але, все одно, нормально. А ці четвертий матч програють, бл***, і отримують по 3-4 голи. Ну що це таке? Для нашого футболу це просто сором».

Микола Степанюк Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 23:58 24

У другому півфіналі ЛЧ сильнішою виявилася німецька команда, хоча парижани мали багато моментів

Коментарі