Перша ракетка світу може не зіграти на Підсумковому турнірі WTA

Команда Ешлі Барті поки не вирішила, чи буде австралійка захищати свій титул

Перша ракетка світу Ешлі Барті може відмовитися від участі в Підсумковому турнірі WTA, який стартує 8 листопада в мексиканській Гвадалахарі.

Тренер австралійки Крейг Тайззер не впевнений, що команда прийме рішення захищати титул цього року.

«Ми щойно дізналися, що турнір буде проходити на висоті 1500 метрів над рівнем моря і будуть використовуватися м'ячі зі зниженим тиском. Такі м'ячі летять дуже швидко. У звичайних умовах вони особливо не стрибають. Я в цілому про те, що такі умови не підходять для найкращих тенісисток світу, вони ніколи не грали на такій висоті. Мені це здається безглуздим.

Турнір в Індіан-Веллсі ще є в нашому календарі, але їй треба відпочити. Вона фізично і психологічно виснажена. Швидше за все, про те, що робити далі, ми приймемо рішення в кінці тижня. Нам безумовно буде непросто дістатися до Мексики, грати там, а потім повертатися до Австралії і два тижні перебувати на карантині. Нам потрібно буде дуже добре обміркувати це рішення», - сказав Тайззер.

У 2019 Барті обіграла у фіналі Підсумкового турніру WTA українку Еліну Світоліну. Минулого року змагання не проводилися.

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 23

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі