Олег МАТВЄЄВ: «Шахтарю потрібен швидкий гол у Тирасполі»

Спеціаліст – про майбутній матч «гірників» у Лізі чемпіонів

У Тирасполі 15 вересня в першому матчі групового турніру Ліги чемпіонів місцевий «Шериф» з'ясовуватиме стосунки з нашим «Шахтарем».

Екс-гравець «Шахтаря» Олег Mатвеев розповів, що може допомогти «гірником» взяти верх у Тирасполі.

«Чемпіон Молдови справляє враження цілком добротної команди, в якій кожен гравець чітко знає свій маневр. Новий головний тренер - український фахівець Юрій Вернидуб, перш за все, подбав про надійність тилу: «Шериф» майже не пропускає і тому сміливо розгортає свої наступальні операції. Ось чому «Шахтарю» бажано забити швидкий гол, що змусить «Шериф» більше ризикувати, з'явиться більше вільного простору, чим підопічні Роберто Де Дзербі й постараються скористатися.

Сьогодні «Шахтар» поставиться до «Шерифа», як до інших учасників групового турніру - знаменитих «Реала» і «Інтера». Так, клас «гірників» вище, ніж у «Шерифа», але ж недарма кажуть, що дисципліна іноді б'є майстерність. Думаю, що донеччани добре все прорахували, що втрата очок в Тирасполі значно ускладнить їм шлях до наступного раунду. Тому вийдуть і доведуть, що сильніші за «Шериф» не тільки в передматчевих прогнозах експертів».

Матч першого туру Ліги чемпіонів «Шериф» - «Шахтар» відбудеться сьогодні, 15 вересня. Початок о 19:45.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 13:35 4

Команди проведуть матч 36-го туру сезону-2023/2024