ВІДЕО. На великих самоскидах. Кривбас оригінально представив нову форму

Відео пронизане глибокими смислами з акцентами на принципах і філософії клубу

Криворізький «Кривбас» разом зі своїм технічним партнером JOMA представив нову ігрову форму на сезон 2021/22.

Віце-президент клубу Артем Гагарін: «Ми дуже хотіли зробити щось особливе і захоплююче. Не стандартна презентація на стадіоні чи на якомусь умовному даху, а справжній екшн. Я думаю, у нас все вийшло. Але і це ще не все, згодом ми представимо бекстейдж та ролик з презентацією у форматі 360°».

Відео пронизано глибокими смислами, які акцентують увагу на принципах та філософії клубу. Зйомки відбувались у кар'єрі, який розробляє компанія «Рудомайн» - генеральний партнер клубу. Масштаб підприємства, яке підкорює природу, сила могутньої техніки та праця людей - це підґрунтя стабільності та успіху клубу. Футболісти та футболістки знімались разом, що є ознакою гендерної рівності. Представники України, Бразилії та Молдови стоять поруч у формі з емблемою одного клубу - і це символізує єдину міцну сім'ю під назвою ФК «Кривбас».

Представники клубу, Денис Васін, Роман Льопка, Лідіані Де Олівейра, Марія Анпілогова, Ірина Топал та Вагнер Гонсалвеш, гордо стоять на фоні техніки, яка у прямому сенсі видобуває залізо з-під землі та є рушійною силою промисловості країни. Це історія про системоутворюючу спокійну силу та міць, а також про відданість традиціям рідного краю.

Але у ролику знайшлося місце і динаміці, і руху. Камера зі швидкістю до 100 км/год з легкістю занурюється на сотні метрів у кар'єр і з такою ж швидкістю злітає до гори. Саме такими темпами і також динамічно йде розвиток криворізького футболу після відродження ФК «Кривбас» у 2020 році. Традиційні кольори, історична емблема, фірмові номери та гасло «Ім'я нам Кривбас» прикрашають усі комплекти екіпірування клубу та віддають шану історії ФК «Кривбас».

ВІДЕО. На великих самоскидах. Кривбас оригінально представив нову форму

Микола Степанюк Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:54 106

Команди у сезоні грали три рази і всі матчі впевнено виграли «гірники»

Коментарі