Шахтер – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Зустріч другої і третьої команд чемпіонату!

У суботу, 11 вересня, в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» відбудеться поєдинок 7-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Шахтар» прийме «Дніпро-1». Стартовий свисток пролунає о 19:30.

«Шахтар»

Уже в середу донецький «Шахтар» візьме старт у груповому етапі Ліги чемпіонів. Але думками футболісти «помаранчево-чорної» команди навряд чи вже будуть у Тирасполі. Перед матчем з «Шерифом» команді Роберто Де Дзербі належить битися з не менш амбітним клубом, «Дніпром-1».

Після шести турів донеччани на три очки відстають від лідируючого «Динамо» і, з огляду на торішнє підсумкове друге місце в чемпіонаті, цифра «2» вже «гірникам» явно приїлася.

У 6-му турі «Шахтар» гостював в Ужгороді і привіз з самого західного обласного центру країни лише нічию. У поєдинку з дніпрянами оступатися буде дуже небезпечно. У тому числі і для ментального настрою на старт в ЛЧ.

«Дніпро-1»

«Дніпро-1» ще по другому колу минулорічного чемпіонату продемонстрував свої амбітні плани на високі місця. Команда Ігора Йовічевіча видала сильний старт і в нинішній першості. 4 перемоги, нічия і лише виїзна поразку від «Десни».

У всіх своїх переможних поєдинках команда на постійній основі забивала як мінімум два м'ячі. Непогано в атаці виглядає Артем Довбик, помітно додав атаці креативу Олексій Гуцуляк. Саме на його рахунку вирішальний гол в останньому матчі з «Металістом 1925» - 2:1.

З грандами українського футболу «Дніпро-1» грає досить стримано в атаці, з акцентом на оборону своїх воріт. Втім, від цього факту «Шахтарю» легше точно не стане.

Історія зустрічей

Тут повна перевага на боці «Шахтаря». В українській Прем'єр-лізі команди зіграли 4 поєдинки, і у всіх перемогу здобули «гірники»

Орієнтовні склади

«Шахтар»: Пятов, Конопля, Вітао, Матвієнко, Ісмаїлі, Майкон, Степаненко, Марлос, Алан Патрік, Соломон, Траоре

«Дніпро-1»: Кожокару, Лучкевич, Сваток, Адамюк, Дубінчак, Джурасек, Назаренко, Когут, Гуцуляк, Чуже, Довбик

Прогноз на протистояння

Статистика говорить сама за себе - дніпряни для донеччан досить зручна команда. До того ж, віце-чемпіонам країни очки втрачати ніяк не можна, бо потім наздоганяти нинішнього лідера чемпіонату буде дуже непросто. Перемога напевно дістанеться «Шахтарю».

11 вересня, субота

«Шахтар» - «Дніпро-1»
Київ. Стадіон НСК «Олімпійский». 19:30
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ШАХТАР-ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua - 3:1
Максим Щербаков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги

Коментарі