Фернандес прокоментувала перемогу над Світоліною у чвертьфіналі US Open

19-річна канадка - про вихід до півфіналу турніру Великого шолома

19-річна канадська тенісистка Лейла Фернандес прокоментувала перемогу над Еліною Світоліною у чвертьфіналі Відкритого чемпіонату США з тенісу.

«Сьогоднішній матч, безумовно, був одним з найскладніших не тільки в тенісному, але і в психологічному та емоційному плані. Світоліна - чудовий гравець, великий боєць. Я дуже рада, що змогла боротися в першому сеті. У другому сеті вона підвищила свій рівень, і я, на жаль, допустила кілька помилок у ключових моментах. Добре, що змогла відновити сили до третього сету і до тай-брейку. Трохи пощастило за рахунку 5-5, але я скористалася всією удачею, якою змогла, і рада, що зуміла здобути перемогу.

Я думала тільки про те, щоб довіряти собі, довіряти своїй грі. Після кожного очка, виграючи або програючи, я завжди говорила собі: «Довіряй своїй грі. Виконуй свої удари. Просто подивися, куди летить м'яч».

Я, очевидно, гадки не маю, що відчуваю зараз. Я так нервувала, але намагалася робити те, що велів мені робити мій тренер», - сказала Фернандес після матчу.

У півфіналі Фернандес змагатиметься проти другої ракетки світу Аріни Соболенко з Білорусі.

Володимир Клепач Джерело: US Open
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 09:50 1

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру

Коментарі