Олександр ЗІНЧЕНКО: «Будемо ставитися до чехів з великою повагою»

Хавбек збірної України - про матч проти Чехії

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився очікуваннями від товариського матчу проти Чехії (8 вересня):

- За збірну Чехії грають одноклубники Андрія Ярмоленка та Тараса Качараби. Чи отримали ви від них якусь інформацію з приводу сильних і слабких сторін суперника?
- Я думаю, що гравці, які виступають в АПЛ, представлення не потребують. Тому Андрію Ярмоленку розповідати про них нічого. Ці гравці є лідерами команди, і те, як вони зіграли на Євро-2020, заслуговує на повагу. Ми будемо ставитися до них з великою повагою, завтра на нас чекає дуже видовищна гра.

- Наскільки важко було в суботу стежити за грою з трибун? Наскільки серйозно налаштовані на завтрашній, товариський матч?
- З боку завжди дуже складно спостерігати, переживати, вболівати. Чесно кажучи, взагалі не уявляю відчуття будь-якого головного тренера. Якщо одного разу я стану головним тренером, напевно, я відразу залишуся без волосся. З боку на трибуні завжди важче, ніж на полі.

З приводу завтрашньої гри - сподіваюся, матч буде видовищним. Ми дуже поважаємо суперника, але у нас є свої цілі. Нам потрібно виходити, робити результат, і з хорошим настроєм готуватися до наступних ігор.

- Вітаємо вас з народженням дочки. Як батьківство на вас вплинуло?
- Дякую за привітання, все добре. Але, на жаль, у нас, спортсменів, таке життя, що через місяць після народження дочки я не встиг навіть трьох ночей з нею провести. Але в цілому я мотивований більше, ніж будь-коли. Правду кажуть, що коли у тебе з'являється дитина - твоє життя змінюється як по клацанню пальця.

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 19:02 10

Відбувся останній тур чемпіонату Німеччини з футболу

Коментарі