ЕДМАР: «Ідея — запрошувати українських гравців до США і Бразилії»

Колишній хавбек збірної України розповів про своє футбольне агентство

Колишній футболіст харківського «Металіста», «Дніпра» і збірної України Едмар розповів про агентство, яке він відкрив разом із екс-гравцем «Металіста» Клейтоном Шав'єром.

«У мене була ідея запрошувати українських гравців до США і Бразилії. Чому б і ні? Українські молоді футболісти дуже перспективні. Є варіанти. Сюди приїжджає багато бразильців, чому б не зробити навпаки? Поки цього ще ніхто не зробив. Ми з Клейтоном Шав'єром відкрили таке агентство, але ми тільки почали, і потрібен час, щоб вивчити ринок.

Ми - скромні хлопці, будемо потихеньку все це робити, відкрили свій Instagram. Головне - правильно почати, і щоб все було чітко. Ми знаємо, що цим ринком займається багато людей, і, щоб бути успішним, потрібно займатися серйозно. Таким ще ніхто не займався. Було б цікаво взяти якогось молодого українця і відвезти до Бразилії, щоб він набрав певний досвід. Бразильський чемпіонат - це хороший варіант, там можна розкрутитися. Молодим українцям потрібно довіряти. Якщо ми все зробимо правильно, то все вийде», - зазначив Едмар.

Михайло Шаповалов Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 червня 2024, 10:12 0

Екснаставник «синьо-гранатових» був зацікавлений у підписанні Довбика

Коментарі