Росія - Мальта. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

Росіяни повинні впевнено перемагати

У вівторок, 7 вересня, на стадіоні «Откритіє Арена» в Москві відбудеться матч шостого туру групового етапу відбору на чемпіонат світу 2022 року між збірними Росії та Мальти. Початок поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом. Головним арбітром зустрічі буде Алі Палабийик з Туреччини.

Росія

Після невдалого виступу на чемпіонаті Європи збірна Росії змінила тренера. На зміну Станіславу Черчесову прийшов Валерій Карпін. За 52-річного фахівця росіяни вже провели дві гри. Спочатку російська команда вдома зіграла внічию з Хорватією, а потім на виїзді перемогла Кіпр. У Росії поки задоволені роботою Карпіна і хвалять гру своєї збірної.

До цього Росія встигла перемогти Мальту і Словенію, а також програти Словаччині. В результаті зараз в активі триколірних десять очок і перше місце в турнірній таблиці. Правда, вся боротьба ще попереду. Здається, що Росія і Хорватія поведуть очну боротьбу за перше місце в групі і прямий вихід на чемпіонат світу в Катарі.

На Євро-2020 Росія розгромно поступилася Бельгії та Данії, але мінімально виграла у Фінляндії. Незважаючи на це, росіяни посіли останнє місце в групі і поїхали додому.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Мальта

Мальтійці останнім часом приємно дивують. Острів'яни також вже провели два матчі у вересні. Спочатку вони вдома несподівано розгромили Кіпр, а потім на виїзді лише мінімально поступилися Словенії. Раніше підопічні Девіса Манджі також змогли відібрати очки у Словаччини, зігравши з нею внічию в гостях. Правда, були і поразки без шансів від Росії і Хорватії, але все одно футбол в Мальті прогресує. Ще кілька років тому навіть одне очко в групі для мальтійців вважалося успіхом, а зараз їх у них вже чотири і думається, що це не межа.

Зараз Мальта йде на п'ятій позиції в турнірній таблиці. Звичайно, про вихід на ЧС-2022 розмови не йде, але для такої команди, як Мальти, будь-яке місце, крім останнього, буде вважатися успіхом. Мальтійці є явним андердогом протистояння і зачепитися за очки їм буде вкрай складно.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою тільки дві гри. У 1996 році Росія переграла Мальту в товариському матчі, а 24 березня поточного року росіяни здолали противника в відборі на ЧС-2022. Обидві зустрічі російська команда виграла з різницею в два м'ячі.

Орієнтовні склади

Росія: Гілєрме, Самошніков, Джикія, Дівєєв, Караваєв, Баринов, Бакаєв, Головін, Черишев, Міранчук, Заболотний.

Мальта: Бонелло, Шоу, Пепе, Борг, Аттард, Пізані, Теума, Камензулі, Мбонг, Дімех, Сатаріано.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів поля. Нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.16 по лінії Parimatch.

7 вересня, вівторок

Росія - Мальта
Москва. Стадіон «Откритіє Арена». 21:45
ТБ-трансляція - немає
Прогноз Sport.ua - 3:1
Сергій Снопов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 18:23 0

Дивіться найцікавіші моменти матчу 36-го туру АПЛ

Коментарі