Донбас здолав Руан і виграв перший матч у Лізі чемпіонів

Команда зуміла перемогти на своєму льоду

Донбас провів другий матч у хокейній Лізі чемпіонів. Команда знову грала на своєму льоду, а суперником був французький Руан. У першій зустрічі, яку Донбас програв Рунгстеду по булітах, проблемою команди була гра в більшості, і в поєдинку з Руаном краще, в цілому, не стало.

Уже в першому періоді господарі не тільки не використали ряд шансів в чисельній перевазі, а й пропустили. Руану вдалося оформити шайбу в меншості і піти на перерву лідером.

У другій 20-хвилинці Донбас зумів зрівняти рахунок завдяки вдалій грі на добиванні, але не можна не сказати про впевнену гру воротаря Макарова. Новачок команди зробив кілька класних сейвів, в тому числі в меншості 3 на 5.

У третьому періоді Донбас буквально за секунду до завершення більшості реалізував чисельну перевагу. На п'ятаку вдало зіграв Бірюков, відправивши шайбу у сітку. 2:1 на користь господарів льоду.

Відразу після цього Донбас відбився в меншості і потрібно було постаратися спокійно довести зустріч до перемоги.

І команді вдалося це зробити. Донбас здобув першу перемогу в Лізі чемпіонів і після двох турів набрав 4 очки. Правда, далі вже підуть виїзні матчі.

Інший матч групи, Клагенфурт - Рунгстед, буде зіграний сьогодні ввечері.

Ліга чемпіонів. Група G

Донбас - Руан 2:1 (0:1, 1:0, 1:0)

Шайби: 8:57 Гаттіг (менш) - 0:1, 24:38 Шишлянніков (Бірюков) - 1:1, 51:00 Бірюков (Шишлянніков, Туркін - більш) - 2:1

Воротарі: Макаров - Пінтаріч

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 жовтня 2024, 11:14 11

Із ростеру «синьо-жовтих» вибув Дмитро Різник

Коментарі