Мауро ТАССОТТІ: «Ми були готові продовжувати працювати зі збірною України»

Колишній асистент головного тренера збірної України розповів своє бачення проблеми

Мауро Тассотті, помічник екс-наставника збірної України Андрія Шевченка, так і не зрозумів, чому УАФ розірвала контракт з їхнім тренерським штабом.

«Це досить дивна ситуація. Ми не можемо не подякувати всім нашим уболівальникам за підтримку. Ми тут працювали стільки років, і між нами ніколи не було ніяких розбіжностей. Ми дуже цінуємо ці відносини. Також хочемо подякувати усім футболістам за готовність до тренувань, до матчів. Нам здається, що всі ми виконали непогану роботу. Роботу, яка принесла непоганий результат.

Що стосується контракту, то ми були готові і налаштовані йти вперед, продовжувати тут. Нам це здавалося абсолютно логічним завершенням останнього періоду роботи. Підготовка до чемпіонату світу. І раптом все сталося таким чином, це незрозуміло. Я з цього приводу телефонував Андрію. Можете собі уявити, як ми були розгублені, маючи ще й мовний бар'єр.

Я можу тільки подякувати всім, від кого залежали, і з ким були пов'язані наші відносини з Україною. За наше перебування тут, за наше співробітництво. Все інше мені незрозуміло», - сказав Тассотті.

Раніше Шевченко дав сенсаційну прес-конференцію, під час якої повідомив, що не збирався залишати національну команду.

Володимир Клепач Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 11:53 16

Ексгравець киян незадоволений виступом Шапаренка на ЧЄ

Коментарі