Ентоні ДЖОШУА: «Усик вміє боксувати, він серйозний претендент»

Британець високо оцінив українського боксера

Чемпіон світу за версіями WBA/WBO/IBF в суперважкій вазі Ентоні Джошуа висловився про свого суперника - українця Олександра Усика.

«Цей хлопець уміє боксувати, він серйозний претендент. Як на мене, люди думають, що через його виступи на одну вагову категорію нижче він не створений для суперважкого дивізіону. Я вважаю, що якби це так працювало, то у нас би ніколи не було таких хлопців, як Флойд Мейвезер, який став чемпіоном світу в шести вагових категоріях і піднімався в вазі шість разів. Головне - навички і це (показує на свою голову, - прим.), концентрація і все таке. Не можна просто думати, що він недостатньо великий. Це ніколи не було головним.

Усик бився з суперважковаговиками, він боксував у моїй вазі. Після любителів він виступав в WSB. Це були напівпрофесійні поєдинки: п'ять раундів, але без шоломів. Там могли битися важковаговики і суперважковаговики - будь-хто, хто важить більше 91 кг. Ти міг важити навіть 200 кілограмів. Усик бився з цими хлопцями - це досвід», - сказав Джошуа.

Нагадаємо, що бій Джошуа - Усик відбудеться 25 вересня в Лондоні.

Раніше став відомий андеркард вечора боксу Джошуа - Усик.

Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 червня 2024, 15:37 1

Девіс може диктувати свої умови

Коментарі