ВІДЕО. Інтенсивне заняття. Як збірна України готується до гри з Францією

У передматчевому тренуванні команди Петракова взяли участь 25 гравців

3 вересня збірна України провела у робочому режимі. Вранці - сніданок, перед обідом - теорія, ввечері - ще одна й виїзд на передматчеве тренування, що відбулося на НСК «Олімпійський».

У передігровому тренуванні взяли участь 25 гравців: Віталій Буяльський, в якого ушкодження привідного м'яза, залишив розташування збірної, а от дискваліфікований на матч із французами Олександр Зінченко провів із командою все заняття. Сашко взяв участь не лише в командній розминці, а й у виконанні ігрових вправ.

Традиційно тренування за день до гри в першу чергу мало на меті напрацювання ігрових моделей на матч. Також гравці виконували завдання на швидкість прийняття рішень. Заняття було цікавим та інтенсивним: напередодні поєдинку, який на цьому етапі кваліфікації має всі підстави отримати статус вирішального, футболісти розуміють відповідальність та важливість моменту.

Відпрацювавши годину на полі, команда повернулася до готелю «Опера». Уже там тренерський штаб прийме остаточне рішення щодо заявки та стартового складу на гру проти Франції 4 вересня.

ВІДЕО. Інтенсивне заняття. Як збірна України готується до гри з Францією

ФОТО. У передігровому тренуванні взяли участь 25 гравців

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 20:50 0

4 травня королівський клуб виграв у «Кадіса» з рахунком 3:0

Коментарі