Олександр СОПКО: «Ця збірна України ще не підгнила зсередини»

Фахівець вважає, що «синьо-жовтим» потрібно здійснити подвиг у поєдинку проти Франції

Колишній футболіст «Шахтаря» Олександр Сопко поділився очікуваннями від матчу відбору на ЧС-2022 Україна - Франція.

«Я боюся за те, як ця невдача (в матчі з Казахстаном (2:2) - прим. ред.) вплине на атмосферу в команді перед матчем з французами. Хлопцям потрібно зібратися і поговорити - жорстко, пред'явити претензії, з міцними виразами, і після цього вийти на Францію по-іншому зарядженими. Ця збірна України ще схильна до шарахання, але не підгнила зсередини. У неї є проблеми зростання, але її гравці можуть зібратися з духом. Тренер був обмежений наявністю одного нападника, але запросив і випустив Сікана, який гол забив. Це успіх, перекреслений, щоправда, рахунком 2:2.

Відсутність Зінченка в матчі з Францією - значна втрата, адже контролювати м'яч без нього під таким тиском буде складніше. Однак в непоганій формі зараз Шапаренко, здатний замінити Зінченка. Нашій команді доведеться багато бігати, Франція буде володіти перевагою. Але французи не в кращих фізичних кондиціях. Їх матч з Боснією і Герцеговиною показав, що не працює ця машина, як рік тому, як на старті Євро-2020.

Збірній України боятися нема чого. А якщо ми виграємо, то боротьба за перше місце в групі буде точитися між трьома збірними. Нашій команді потрібно здійснити подвиг!», - вважає Сопко.

Матч Україна - Франція відбудеться в суботу, 4 вересня, о 21:45 за київським часом.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:20 5

Олександр переміг британця за підсумками 12 раундів та став абсолютним чемпіоном світу

Коментарі