Греція - Україна - 2:3. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку чоловічого чемпіонату Європи з волейболу

Чемпіонат Європи з волейболу. Чоловіки. Група А

Греція - Україна 2:3 (25:22, 24:26, 25:22, 19:25, 6:15)

Греція: Папалеску, Зупані, Стівахтіс, Петреас, Кументакіс, Касампаліс, Коккінакіс (ліберо), Зісіс (ліберо), Вулкідіс, Андреопулос, Раптіс, Мухліас, Лінардос, Протопсалтіс

Україна: Плотницький, Діденко, Вієцький, Дрозд, Єрещенко, Терьоменко, Фомін (лідер), Брова (ліберо), Остапенко, Семенюк, Ковальов, Щитков, Полуян, Сидоренко

Арбітри: Сусана Марія Родрігес (Іспанія), Салвіс Куртіс (Латвія)

Спорткомплекс: «Таурон Арена», Краків (Польща)

У четвер 2 вересня свій перший матч на чемпіонаті Європи з волейболу 2021 року зіграє збірна України. Її суперниками будуть грецькі волейболісти.

Обидві команди напевно ставлять перед собою завдання, як мінімум, виходу з групи. Тому зустріч приблизно з рівним по силам опонентом, дуже важлива як для українців, так і для греків. Тим більше, що це стартовий для них поєдинок, від якого багато що залежатиме в підсумковому розподілі місць групи А. Раніше команди грали в одній відбірковій групі до чемпіонату Європи 2017 року і тоді наша збірна двічі поступилася 2:3 та 0:3. Тож чекаємо реваншу.

Матч Греція - Україна розпочнеться о 15.30 за київським часом. Sport.ua проведе текстову трансляцію поєдинку, за якою можна буде слідкувати тут.

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»

Коментарі