СІРЕНКО: «У Вайлдера всього одна комбінація. Ф'юрі знову переможе»

Український боксер зробив прогноз на бій за титул чемпіона WBC

Український проспект суперважкої ваги Владислав Сіренко вважає, що чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф'юрі переможе Деонтея Вайлдера в трилогії, яка відбудеться 9 жовтня в Лас-Вегасі.

«Я думаю, що в третьому бою знову переможе Тайсон Ф'юрі. Він знову зробить це впевнено, якщо у нього не виникне якихось психологічних зрушень. Якщо Ф'юрі підійде до цього бою, як до другого, то плюс-мінус повториться його результат (тоді Ф'юрі переміг технічним нокаутом в сьомому раунді, - прим.).

Що стосується Вайлдера, то у нього просто є одна комбінація, якою він дуже вміло користується. Звичайно, за це йому респект, адже він зміг своєю правою рукою стати чемпіоном світу і взагалі тим, ким є. Але він мене не вражає. Мені здається, що в технічному аспекті він слабенький. Крім правої руки і цього божевілля в добиванні, у нього більше нічого такого немає», - сказав Владислав Сіренко.

Нагадаємо, що в наступному бою Сіренко поб'ється з російським ветераном Олександром Устіновим. Поєдинок відбудеться 18 вересня.

Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 03:50 31

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі