Росія – Хорватія. Прогноз на матч Младена Бартуловича

Капітан «Інгульця» зробив прогноз на матч відбору чемпіонату світу 2022

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на матч відбору чемпіонату світу-2022 Росія - Хорватія.

Після трьох турів Хорватія і Росія, набравши по 6 очок, лідирують в групі Н. Обидві збірні здобули по дві перемоги і по разу поступилися. Хорватія програла Словенії (0:1), а також перемогла Кіпр (1:0) і Мальту (3:0). Росія виграла у Мальти (3:1) і Словенії (2:1), а також поступилася Словаччині (1:2).

Чотири рази зустрічалися між собою хорвати та росіяни. Три зустрічі завершилися внічию, і один раз перемогла Хорватія. Росія жодного разу не вигравала у хорватів. Цікаво, що обидва матчі відбору Євро-2008 завершилися внічию 0:0. Потім у спарингу перемогла Хорватія (3:1). У 2018 році збірні грали в рамках чвертьфіналу чемпіонату світу-2018. Тоді в основний час була зафіксована нічия 2:2, а по пенальті виграла Хорватія з рахунком 4:3.

«Дуже цікава гра буде в середу. Для Хорватії буде дуже важкий виїзд. У групі для хорватів це буде, напевно, найскладніша гра. Це буде одна з ключових ігор для Хорватії. Я думаю, що хорвати зберуться, налаштуються на цей матч і обіграють Росію на виїзді», - сказав Бартулович.

Матч Росія - Хорватія відбудеться 1 вересня. Початок зустрічі - о 21:45.

Младен Бартулович Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі