Бущан, Бурда і Супряга готові працювати, Попов і Бєсєдін - відновлюються

Київський клуб розповів про ситуацію з травмованими

Головний лікар «Динамо» Київ Андрій Шморгун розповів про стан здоров'я гравців, які були травмовані.

Незважаючи на побоювання клубу, основному воротареві Георгію Бущану операція не знадобилася. Гравець вже готовий приступити до індивідуальної роботи. У нього були проблеми зі спиною, але лікування було консервативне. Після вихідних він приступить до індивідуальних воротарських тренувань.

У захисника Дениса Попова прооперована передня хрестоподібна зв'язка. Терміни реабілітації після такої травми - мінімум пів року. Зате після тривалого відновлення повернувся в загальну групу і приступив до тренувань Микита Бурда.

Також в загальній групі вже тренується форвард Владислав Супряга.

Через кілька днів почне тренуватися в загальній групі Володимир Костевич. Відновившись після тривалого лікування, він отримав травму литкового м'яза. Після вихідних він приступить до тренувань.

Артем Бєсєдін два місяці ходив на милицях. Перелом зрісся, але іммобілізацію на милицях було вирішено продовжити ще на місяць. Форвард був на консультації у професора Рамона Кугата в Барселоні, де Артему зробили профілактичні уколи в колінний суглоб.

Ще місяць пролонгація на милицях, а потім починається реабілітація, специфічна робота без милиць. Хоча і зараз ця робота проходить одночасно з лікуванням. Але у Артема велика політравма, так що ще місяць йому потрібно перебувати в спеціальному брейсі і на милицях.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:00 8

26–29 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24