Владислав СІРЕНКО: «Моя опозиція зростає»

Український боксер готовий до боїв з серйозними суперниками

Український проспект суперважкої ваги Владислав Сіренко заявив, що вже зараз хоче битися з топовими бійцями свого дивізіону, але поки змушений задовольнятися поступовим зростанням рівня опозиції.

«Ви думаєте, я не горю бажанням проявити себе з якимось хорошим спортсменом? Повірте мені, я теж дуже сильно і старанно тренуюся. У мене є бажання виступити з серйозним боксером, щоб я міг проявити себе на 100% і показати всі свої можливості. На даний момент моя опозиція потроху зростає. Я сподіваюся, що з кожним боєм мої суперники будуть ставати все краще і краще.

Зрозумійте правильно, що не все залежить тільки від мене. Якби у мене була можливість зараз вискочити в ринг з тим же Джошуа, ви думаєте, я б відмовився? Тим більше за ті гонорари, які вони отримують. Природно, я б не відмовився, але всьому свій час, і ми до цього йдемо. Я сподіваюся, що в майбутньому у мене буде можливість розділити ринг з серйозним суперником», - сказав Сіренко.

Нагадаємо, що в наступному бою Сіренко поб'ється з російським ветераном Олександром Устіновим. Поєдинок відбудеться 18 вересня.

Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:50 30

В американському Сан-Дієго відбулося шоу боксу від Top Rank