Кевін Лі — Даніель Родрігес. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний поєдинок турніру UFC on ESPN 30

Бій відбудеться 29 серпня в Лас-Вегасі (штат Невада, США) на турнірі UFC on ESPN 30. Орієнтовний початок бою - 06:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

З точки зору рейтингу - абсолютно рівне протистояння, оскільки обидва займають 11-е місце в табелі про ранги напівсередньої ваги ліги.

Колишній претендент на титул тимчасового чемпіона UFC у легкій вазі Лі (18-6) провів поки один повноцінний поєдинок у напівсередній вазі - в травні 2019 року він поступився сабмішном Рафаелю Дос Аньосу. Потім Кевін повернувся в легку вагу, щоб ефектно нокаутувати хайкіком Грегора Гіллеспі кілька місяців по тому на UFC 244. А в березні 2020 року Лі програв задушенням майбутньому чемпіону UFC у лайтвейті Чарльзу Олівейрі, однак на зважуванні Лі перевищив допустимий ліміт, тому вирішив повернутися в напівсередній дивізіон.

У липні Лі повинен був битися з Шоном Бреді на UFC 264, але через травму Кевіна бій перенесли на майбутній турнір. Але Бреді не зміг в ньому взяти участь через інфекцію стопи, тому був замінений Родрігесом (15-2). Даніель в UFC виграв 5 з 6 боїв. У поточному році він відзначився перемогами над Майком Перрі (одноголосним рішенням суддів) і Престоном Парсонсом (нокаутом у першому раунді).

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Прогноз на бій

Лі - боєць із хорошою борцівською базою та непоганими навичками в стійці. Як чистий ударник він, можливо, програє Родрігесу, однак за рахунок ударної потужності і боротьби Лі може нав'язати опонентові свою гру.

Якщо Лі не підведе витривалість, то він цілком може записати в актив комфортну перемогу за очками. Також Кевін може виграти сабмішном, ставши першим, хто фінішує Родрігеса.

Перемога Лі за очками

Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

MMA | 28 квітня 2024, 07:43 0

У Неваді відбувся турнір зі змішаних єдиноборств UFC on ESPN 55