Едсон Барбоза – Гіга Чікадзе. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC on ESPN 30

Бій відбудеться 29 серпня в Лас-Вегасі (штат Невада, США) і стане головним на турнірі UFC on ESPN 30. Орієнтовний початок бою - 07:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Бій Барбози та Чікадзе визначить, хто з них покине топ-10 рейтингу UFC напівлегкої ваги, а хто наблизиться до топ-5. Барбоза займає в рейтингу 9-е місце, його суперник - 10-е.

Барбоза (22-9) дебютував у напівлегкій вазі в травні минулого року, опустившись з легкого дивізіону. У дебюті він програв роздільним рішенням Дену Ізі. У жовтні бразилець здобув першу перемогу в новому дивізіоні, вигравши на картках трьох суддів у Маквана Амірхані, а в травні на UFC 262 Барбоза в 3-му раунді відправив у нокаут Шейна Бургоса.

Чікадзе (13-2) в UFC йде без поразок, вигравши всі шість боїв у промоушені. За два своїх останніх бої, в яких він менш ніж за раунд нокаутував суперників, Гіга отримав бонус у $ 50 000 за «Виступ вечора» - в листопаді 2020 ним був фінішований Джеймс Сіммонс, а в травні іменитий ветеран Каб Свонсон.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Прогноз на бій

З точки зору стилів - це відмінно підібраний матч-ап. Обидва бійці прекрасні в стійці, виділяючись своїми ударами ніг.

Ймовірно, протистояння Барбоза vs Чікадзе буде проходити в стійці, але якщо бійці опиняться на землі, то там перевага буде, ймовірно, на стороні бразильського атлета. Барбоза може виграти бій за рахунок досвіду і майстерності, Чікадзе - за рахунок кардіо і високого темпу. Бій може в будь-який момент завершитися нокаутом, але вважаємо, що він пройде всі п'ять раундів і завершиться перемогою уродженця Тбілісі. Хоча навряд чи це буде для нього проста перемога.

Перемога Чікадзе за очками

Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 06:23 0

Півфінальний матч головного єврокубку пройде 8 травня о 22:00