Ліверпуль - Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Перший топ-матч в сезоні АПЛ

У 3-му турі АПЛ відбудеться перший топ-матч нинішнього сезону чемпіонату Англії. 28 серпня «Ліверпуль» прийме «Челсі», старт зустрічі о 19:30.

Ліверпуль

Команда Юргена Клоппа, чий склад в порівнянні з минулим сезоном майже не змінився, вдало розпочала чемпіонат. У першому турі «Червоні» розгромили «Норвіч» 3:0, а в другому розібралися з «Бернлі» 2:0. Правда, наставник був засмучений суддівством у грі з «Бернлі», оскільки рефері, на думку Клоппа, не захищав гравців «Ліверпуля» від грубих дій суперника.

Тренера можна зрозуміти, тому що через травми половину минулого сезону пропустили провідні захисники ван Дейк і Гомес. Зараз їхнє повернення на поле можна назвати головним посиленням команди. На щастя для Клоппа, поки великих проблем зі складом немає, тренер розраховує на всіх найсильніших футболістів.

Звичайно, уболівальників команди радує, що в двох турах «Червоні» не пропускали, але перший реальний тест в сезоні буде саме в битві з дуже потужним «Челсі».

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Челсі

Лондонський клуб, незважаючи на перемогу в Лізі чемпіонів, влітку не пошкодував грошей на великий трансфер. За рекордні 98 мільйонів фунтів клуб повернув форварда Ромелу Лукаку, який вже забив гол.

Getty Images/Global Images Ukraine

До слова, «Челсі» почав сезон з таких же результатів, як і «Ліверпуль»: перемоги 3:0 над «Кристал Пелас» і 2:0 над «Арсеналом».

Наставник «Челсі» Томас Тухель не зможе розраховувати на хавбеків Пулішича і Лофтус-Чіка, які відновлюються після коронавірусу.

28 серпня, субота

«Ліверпуль» - «Челсі»
Ліверпуль. Початок о 19:30
Трансляція на сервисі Megogo
Прогноз Sport.ua - 1:2
Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 00:02 16

Мадридці перемогли з рахунком 2:0