«Побачимо наш рівень». Де Дзербі прокоментував результати жеребкування ЛЧ

Головний тренер «Шахтаря» вважає, що не можна недооцінювати «Шериф»

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі прокоментував результати жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів.

- Чи є певне дежавю порівняно з минулим сезоном, оскільки знову випали «Інтер» і «Реал»?
- «Інтер» і «Реал» поміняли тренерів, але, можливо, навіть поліпшили рівень. У групі є й «Шериф» - я не надто добре знаю цю команду, однак вони відмінно грали з «Динамо» (Загреб). Після жеребкування Ліги чемпіонів завжди складно сказати, наскільки група легка або важка. У Лізі чемпіонів можна натрапити на «Ліверпуль», «Манчестер», ПСЖ... Просто гратимемо і подивимось.

- Ви вже багато разів зустрічалися з «Інтером» і напевне добре знаєте, як протистояти йому.
- Міцна команда із сильними футболістами. Вони поміняли тренера. Тактично він, можна сказати, грає майже так само, як і попередній наставник. «Інтер» утратив Лукаку та Хакімі, але підписав Джеко, Чалханоглу, Корреа, тому я вважаю, що в них дуже міцна команда.

- На пресконференціях у зустрічах з «Монако» ви не раз згадували «Реал». Для вас ця команда є в чомусь взірцем?
- Коли я був молодим, усі в Італії, звісно, дивилися на «Реал» як на грандіозний клуб, грандіозну команду, де завжди виступали міцні футболісти. Можливо, через це я на пресконференціях говорив про «Реал». Насправді останніми роками «Барселона» в Іспанії стала кращою, ніж «Реал». Однак ми досі можемо вважати, що мадридський «Реал» - одна з найкращих, найсильніших команд у Європі. Вони чудово виступають, у них міцні футболісти. Гратимемо, подивимось, як буде на полі, побачимо наш рівень.

- «Шериф» усіх здивував, уперше потрапивши до групового раунду Ліги чемпіонів. Це темна конячка нашої групи?
- Абсолютно ні. Ми дуже поважаємо «Шериф» - вони виграли 3:0 у загребського «Динамо». Ми поважаємо всі команди, які виступають у Лізі чемпіонів. Насправді минулого сезону ми бачили, що «Інтер», коли розпочався груповий етап, можливо, підійшов з іншими очікуваннями, проте зрештою закінчив на четвертому місці. У Лізі чемпіонів слід завжди поважати всіх і думати про кожен матч.

Володимир Клепач Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 15:27 10

Півзахисник одягнувся в екіпіровку «Барселони»

Коментарі