Металіст відповів на відкритий лист Оболоні

Євген Красніков розкритикував поведінку київського клубу

Віце-президент «Металіста» Євген Красніков на офіційній сторінці клубу в Інстаграмі прокоментував відкритий лист «Оболоні», в якому київський клуб висловив невдоволення роботою суддів в матчі п'ятого туру Першої ліги (перемога «Металіста» 3:0):

«З початку чемпіонату наші суперники, а саме «Альянс» та «Оболонь», публічно намагаються зганьбити чесне ім'я футбольного клубу «Металіст».

Я звертаюся до керівництва УАФ і ПФЛ не залишати дані слова без уваги.

Після нашої гри з «Альянсом» клуб з Липової Долини зробив масу заяв про упереджене суддівство, про те, що вони знімаються з чемпіонату, висловилися про якесь згвалтування.

Сьогодні ще один клуб поскаржився на згвалтування. Дії арбітра матчу «Альянс» - «Металіст» були визнані на 100% вірними, а голослівні звинувачення і спроби шантажу залишилися без уваги. Сьогодні таку ж позицію, як «Альянс», займає «Оболонь».

Звертаюся до вас (УАФ і ПФЛ - прим.) з проханням жорстко присікти спроби дискредитації «Металіста». Керівництву ж футбольних клубів «Оболонь» і «Альянс» рекомендую сприймати заслужені поразки з гідністю, а не звалювати на суддів, згвалтування і т.д.».

Олег Дідух Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 11:04 6

Лондонський клуб націлився на Артема Довбика

Коментарі