Названа умова, за якої Динамо відпустить Гусєва працювати в збірну

Мірча Луческу не хоче відпускати помічника повністю, але готовий піти на компроміс

Київське «Динамо» поки не отримувало офіційну пропозицію в клуб від нового головного тренера збірної України Олександра Петракова з проханням відпустити помічника Мірчі Луческу Олега Гусєва для роботи в тренерському штабі головної команди країни.

Проте, за інформацією джерела, така розмова між Олександром Петраковим та представниками «Динамо» дійсно мала місце на стадіоні «Динамо» під час недавнього матчу киян з чернігівською «Десною». Ця тема носила консультативний характер і поки її обговорення не вийшло на офіційний рівень.

Повідомляється, що головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу вже в курсі пропозиції для Гусєва, проте повністю відпускати одного зі своїх помічників напередодні старту команди в Лізі чемпіонів він категорично не згоден. Щоправда, румунський фахівець готовий піти на зустріч УАФ тільки в тому випадку, якщо робота Гусєва в національній збірній буде не на повноцінній основі, а за сумісництвом. У такому амплуа в молодіжній збірній Хорватії працює інший помічник Луческу - Огнен Вукоєвич.

Володимир Клепач Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 08:15 1

Битва за очки на «Минай-Арені»

Коментарі