ПЕТРАКОВ: «Мені сказали, що це може бути 3, 5 або 55 матчів у збірній»

Наставник розповів про те, як вирішив очолити збірну України

Новий тренер збірної України Олександр Петраков розповів про те, як отримав призначення. Поки що наставник працює з приставкою виконуючий обов'язки.

«У мене була розмова з Павелком, ми сіли і поговорили. Він попросив допомогти, мені зробив пропозицію. Він пояснив ситуацію, запитав, чи не боюся я. Я сказав, що не боюся. Він мені прямо сказав: це може бути три гри, п'ять матчів або 55».

«Всі 5 ігор будуть фінальними, це складна ситуація. Але так працюють збірні. Спершу у нас Казахстан. Це перша сторінка».

«Виконуючий обов'язки? Ні, не тисне. Так навіть цікавіше. Подзвонив Андрію Шевченку, добре поспілкувалися. Дякую Шевченку і всьому його тренерському штабу. Вони завжди ділилися інформацією, завжди відкриті дуже. Спасибі».

«Мені Шевченко каже: «Васильович, я тобі команду в вісімці найкращих залишив». І він має рацію».

«Тріумф зі збірною України U-20? Вже забув, навіть згадувати не хочу. Це минуле. Було і пройшло. Якщо тільки цим жити, то далі нічого не буде. І не я виграв чемпіонат світу, а всі ми виграли. Вся команда, весь тренерський штаб. Не моя перемога, а загальний успіх українського футболу», - сказав Петраков.

Іван Зінченко Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 13:48 5

Колишній нападник «Динамо» не бачить футболістів в українському футболі

Коментарі