Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Петраков отримав свій шанс. Він його заслужив»

Функціонер УАФ - про нового головного тренера збірної України

Співголова комітету збірних УАФ Олексій Михайличенко прокоментував призначення Олександра Петракова на пост виконуючого обов'язки головного тренера збірної України:

«Після закінчення роботи Шевченка будь-яка кандидатура - свіжий ковток повітря, тому що нова людина. Петраков працював зі збірними, все-таки чемпіон світу. Це шанс спробувати себе на найвищому рівні, він його отримав, чесно кажучи, заслужив.

Дуже непроста ситуація. Але думаю, що він зможе впоратися з цією ситуацією. Він дуже добре розуміє, що потрібно робити, як це робити.

Звичайно, різниця між молодіжним футболом і дорослим є. Я працював з юнаками, молодіжною, головною збірною - тому можу про це сказати. Різниця є, але вона не дуже велика. Петраков тренував як перший тренер і дорослу команду. Думаю, він знає, що треба робити.

З ним переговори велися напередодні. Він знав, яка ситуація. Йому не байдужа збірна, УАФ. Він з розумінням поставився до цього.

Чому в.о., а не головний тренер? Не думаю, що це велика різниця. Все одно він головний тренер. В.о., напевно, треба, щоб обидві сторони знайшли порозуміння і побачили, чи вийде справа.

Чи прийде Ребров в майбутньому? Ніколи не кажи ніколи».

Олег Дідух Джерело: Футбольний формат
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі