Атлетік – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Баски» спробують взяти реванш за поразку в фіналі Кубка

У суботу, 21 серпня, в Більбао на стадіоні «Сан-Мамес» відбудеться матч 2-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому місцевий «Атлетік» прийматиме каталонську «Барселону». Стартовий свисток зустрічі пролунає о 23:00 за Києвом.

«Атлетік»

«Баски» за підсумками минулого сезону четвертий рік поспіль не зуміли пробитися в єврокубки. Команда з Більбао зайняла 10 місце в турнірній таблиці, набравши 46 очок і відставши від сьомої сходинки на 12 балів. Могла скрасити невдачі в чемпіонаті перемога в Кубку, причому в «Атлетіка» було відразу два шанси виграти трофей.

Цієї весни були зіграні фінальні матчі Кубка Короля сезонів 2019/20 і 2020/21. І «Атлетік» зазнав у них двох поразок: спочатку «червоно-білі» поступилися «Сосьєдаду» (0:1), а потім виявилися слабшими якраз за «Барселону» (0:4). Так що в майбутньому поєдинку «Атлетік», який в першому турі нового сезону зіграв внічию з «Ельче» (0:0), спробує взяти реванш.

«Барселона»

Каталонський клуб в це міжсезоння втратив свою головну зірку і вже легенду - Ліонеля Мессі. Зірковий аргентинець був готовий на істотне зниження зарплати, проте регламент Ла Ліги не дозволив зменшити його оклад більш ніж удвічі, а навіть половину «Барселона» в нинішній фінансовій ситуації не змогла подужати.

Втім, це не завадило «синьо-гранатовим» стартувати з впевненої перемоги в першому турі. Вони обіграли «Реал Сосьєдад» з рахунком 4:2. Мартін Брейтвейт в тому поєдинку забив одразу 2 м'ячі - стільки ж, як і за весь попередній чемпіонат, а також записав до свого активу гольову передачу. Можливо, під час відсутності Мессі йому вдасться повернути бомбардирські якості.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Барселона» в даному матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.93 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Атлетік»: Агірресабала, Баленсіага, Де Маркос, Мартінес, Вівіан, Муніаїн, Гарсія, Сансет, Венседор, Вільямс, Беренгер.

«Барселона»: Нету - Піке, Альба, Гарсія, Дест, Бускетс, де Йонг, Педрі, Грізманн, Депай, Брейтвейт.

21 серпня, субота

«Атлетік» - «Барселона»
Більбао. Стадіон «Сан-Мамес». 23:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 1:2
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 19:25 2

Юхим розповів про обстановку в таборі збірної України після поразок у Лізі націй