Техком FIG не виявив порушень у суддівстві художньої гімнастики на ОІ

Остаточне рішення отримано

Міжнародна федерація гімнастики (FIG) виступила із заявою з приводу суддівства на Олімпійських іграх-2020 в Токіо.

Відзначимо, що за роз'ясненнями звернувся Олімпійський комітет Росії, який вважає, що ізраїльтянка Ліной Ашрам перемогла в особистому багатоборстві помилково.

«Технічний комітет FIG провів ретельний аналіз усіх оціночних компонентів на кожному етапі змагань з художньої гімнастики на Олімпійських іграх в Токіо. Внаслідок цього ми можемо підтвердити, що в суддівстві не було виявлено ніяких відхилень або порушень.

Таким чином, технічний комітет підтверджує, що результати Олімпіади-2020 в художній гімнастиці як в особистому, так і в груповому видах є справедливими і неупередженими.

FIG встановила суворі критерії для об'єктивного відбору найбільш кваліфікованих і неупереджених суддів для Олімпійських ігор, і ми задоволені їх роботою.

Ми були вражені, дізнавшись, що кілька суддів отримували безліч загроз і повідомлень ненависті після олімпійських змагань. Ці спроби абсолютно неприйнятні. FIG хоче чітко заявити, що ці судді користуються нашою повною підтримкою, і їх робота високо оцінена», - йдеться в прес-релізі організації.

Технічний комітет FIG, який проводив післязмагальний аналіз, очолює росіянка Наталія Кузьміна.

Володимир Клепач Джерело: FIG
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 травня 2024, 23:23 8

Лідер «Дніпра-1» може влітку змінити клуб

Коментарі