Інгулець - Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Суперники з різних «вагових категорій»

Що називається, на різних «полюсах» таблиці перебувають опоненти по завершальному матчу 4 туру УПЛ. «Динамо» не втратило жодного очка в чемпіонаті, «Інгулець» - ще жодного не набрав. Про фаворита протистояння міркувати не доводиться, але фактори для можливого зародження сенсації, все ж, є.

«Динамо»

Мірча Луческу продовжує штучно будувати календар, який буде у команди восени. Минулої неділі «Динамо» злітало до Італії на спаринг з «Інтером», перевіривши себе на тлі настільки маститого суперника. 0:3 проти чемпіона Італії, звичайно, не найприємніший підсумок зустрічі, але головне - можливість тренерського штабу оцінити ступінь готовності виконавців, у тому числі найближчий резерв.

Сам керманич киян, до речі, залишився в Києві за станом здоров'я, так що спостерігати за «іспитом» своїх підопічних Містеру довелося тільки по відеоматеріалах. З футболістів, що грали проти «Миная» (2:0), не виходили з «Інтером» Віталій Миколенко, а також Віталій Буяльський, який забив у двох поспіль іграх чемпіонату. До речі, обидва гравці прогнозовано увійшли в розширений список національної збірної України, опублікований напередодні. «Динамо» в головній команді країни представлять 10 виконавців!

«Інгулець»

Петрівці до стартових невдач відносяться без будь-якої паніки. І суперники підібралися - що треба, і третя з чотирьох зустрічей у «Інгульця» відбудеться на чужому полі. З негативу відзначимо, що в Чернігові (0:2) колектив Сергія Лавриненка вперше в сезоні не забив. З іншого боку, і пропустила команда вже в останню п'ятихвилинку основного часу, ледь не зачепившись за нічию.

Звинувачувати когось персонально в пропущених м'ячах навряд чи є сенс. Так, Алі явно «проспав» другий поверх, але Денис Безбородько дійсно здорово вистрибнув у епізоді з першим голом. Ну, а другий став наслідком банальної контратаки з виходом «два в одного». До речі, в традиційному голосуванні уболівальників «Інгульця» на предмет кращого гравця матчу переможцем став капітан команди Максим Ковальов.

Статистика зустрічей

Суперники встигли провести лише два матчі: обидва - в минулому сезоні. Восени «Динамо» з рахунком 2:0 виграло у Кропивницькому, навесні - 5:0 на «Олімпійському». Всі голи в протистоянні забивали українці, відзначимо дубль у квітневій грі Віктора Циганкова.

Коментарі

Незважаючи на формальну афішу матчу, зіграний він буде у столиці. «Ми звернулися до «Динамо» з проханням зіграти зустріч першого кола в Києві. Тому що хочемо і все для цього робимо, щоб перший матч на новому стадіоні в Петровому пройшов з хорошою командою», - прокоментував зміну локації поєдинку президент «Інгульця» Олександр Поворознюк. «У минулому матчі з нами «Динамо» ставало чемпіоном, але тепер у них не буде такої мотивації, тому потрібно дати справжній бій!», - про настрій на гру сказав півзахисник «Інгульця» Младен Бартулович.

Орієнтовні склади:

«Інгулець»: Гальчук, Поспєлов, Запорожець, Шарай, Полегенько, Шишка, Опанасенко, Ковальов, Майкл, Бартулович, Сітало.

«Динамо»: Бущан, Миколенко, Сирота, Забарний, Тимчик, Шепелев, Андрієвський, Буяльський, Караваєв, Циганков, Рамірес.

Прогноз на протистояння

Важко знайти «козирі», які можуть допомогти «Інгульцю» відібрати очки у «Динамо»: прямо скажемо - суперники з різних «вагових категорій». Звичайно, у киян останнім часом не завжди на лавці головний тренер, а додаткове фізичне навантаження створює штучно створений європейський календар, але це не ті фактори, які змушують сумніватися в успіху чемпіонів. Спрогнозуємо перемогу «Динамо» з форою «-2» (коефіцієнт 1.78 по лінії Vbet).

18 серпня, середа

«Інгулець» - «Динамо»
Київ. Стадіон «Динамо» імені В.Лобановського. 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ІНГУЛЕЦЬ - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Прогноз Sport.ua - 0:3
Артем Циганенко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 18:35 6

Артем переплутав назву своєї команди

Коментарі